Postovani kupci,

           Dobrodosli na nas sajt. Modni atelje Luccino se bavi izradom odevnih predmeta za sve svecane prilike. Izradjujemo vencanice po meri, sve vrste haljina za svecane prilike i decije svecane haljine.

Atelje je osnovan 2010 godine i radimo po principu online porudzbine. Na nasem sajtu cete videti puno razlicitih modela, svi modeli se izradjuju iskljucivo po porudzbini i po Vasim merama tako da nakon ostavljanja porudzbine mozete u polje "komentari" dodati poruku u kojoj cete napisati vase osnovne mere a to su : obim grudi, obim struka , obim bokova i duzina od ramena pa dokle zelite da odevni predmet bude. Nakon toga ce Vas kontaktirati neko iz naseg tima da dodatne mere i dogovor.

          Cene nekih haljina su sortirane po velicinama i klikom na dugme "velicina" i selektovanjem polja u kom se nalazi je velicina koju zelite da porucite , videcete cenu za tu velicinu.

          Nakon porudzbine kontaktirace Vas neko iz naseg tima i potvrditi vam u kom vremenskom periodu odevni predmet moze biti izradjen. Nakon vase potvrde krecemo sa izradom nakon cega se porudbina salje preko neke od kurirskih sluzbi sa kojima saradjujemo (post express, aks express, bex).

         Hvala vam na poverenju, 

         Vas, Modni studio Luccino.